MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Nazan Öncel - Nereye Gitti Bu Adam Şarkı Sözleri Perş. Ocak 22, 2009 2:11 pm |
|
|
Bu bir ayrılık sanılmasın kesin gözüyle bakılmasın Olur böyle şeyler olur dedim bekledim Kara listede sakın ona bişey olmasın dedim O benim yaşama nedenim dedim Sor anneme sor besteye dedim bekledim Bildiğim bütün yollar taksime çıkar İstesin yeterki bir taksiye bakar Nereye gitti bu adam ne kadar sürecek bu dram ben onun yalancısıyım kaderi çıkarın aradan Nereye gitti bu adam ne zaman dönecek o zaman Bu yolun yabancısıyım kaderi çıkarın aradan
Bu bir ayrılık sanılmasın kesin gözüyle bakılmasın Olur böyle şeyler olur dedim bekledim Kara listede sakın ona bişey olmasın dedim O benim yaşama nedenim dedim Sor anneme sor besteye dedim bekledim
Bildiğim bütün yollar taksime çıkar İstesin yeterki bir taksiye bakar Nereye gitti bu adam ne kadar sürecek bu dram ben onun yalancısıyım kaderi çıkarın aradan Nereye gitti bu adam ne zaman dönecek o zaman Bu yolun yabancısıyım kaderi çıkarın aradan |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: Nazan Öncel - Nereye Gitti Bu Adam Şarkı Sözleri Perş. Ocak 22, 2009 5:45 pm |
|
|
tşkkrler |
|