MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Grup Gündoğarken - Senin Gibi Bakmadı Şarkı Sözleri Perş. Ocak 22, 2009 2:52 pm |
|
|
Seninle birlikte hiç resmimişz yok Ağaca kazınmış kalp, dileklerimiz Ortak bir şarkımız hiçbiri yok
Seninle birlikte anılarımız yok Ne güldüğümüz bir an kahkahalarla Ne hüzünlü bir veda istasyonlarda.
Ama hiç kimse bana senin gibi bakmadı Sözlerimi böyle anlamadı. Ama hiç kimse bana senin gibi bakmadı Sözlerimi böyle anlamadı.
Sahile inip bir şarkı tuttursak Eski bir banka usulca otursak Bu koca şehrin haline inat Telefonları sessize alsak. Gel keyfim gel o zaman
Seninle birlikte hayallerimiz yok Geleceğe dair küçük planlar Üzülmeyelim diye masum yalanlar
Ama hiç kimse bana senin gibi bakmadı Sözlerimi böyle anlamadı. Ama hiç kimse bana senin gibi bakmadı Sözlerimi böyle anlamadı.
Sahile inip bir şarkı tuttursak Eski bir banka usulca otursak Bu koca şehrin haline inat Telefonları sessize alsak.
Olur ya birgün yanyana düşsek Akşam vapurunda Yüzüne mahçup korkarak baksam Sen gözlerini hiç kaçırmasan Gel keyfim gel o zaman. |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: Grup Gündoğarken - Senin Gibi Bakmadı Şarkı Sözleri Perş. Ocak 22, 2009 5:36 pm |
|
|
tşkkrler caner |
|