:) FORUM 67 (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 © Copyright by frm67® Tüm Haklar saklıdır.

AnasayfaanasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
MOKOKO Forum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:16 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:14 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:13 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:11 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 11:02 am
star
starSalı Şub. 09, 2010 10:58 am
star
starC.tesi Ekim 31, 2009 12:54 pm
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:57 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:56 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:53 am
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
İrfanCansiz
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
İrfanCansiz

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 933 Nerden : TrabZONguLdak

ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK ) Vide
MesajKonu: ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK )   ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK ) I_icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 10:45 pm

ZEKİ KADINLARA SAYGILARIMLA……..

AYŞEGÜL HIZ ARKADAŞIMIZA BİZİMLE PAYLAŞTIĞI YAZIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM VE NEDEN SADECE KIZLAR HAKKINDA ŞEYLER YOLLUYORSUN DİYE SÖYLEYEN ARKADAŞLAR EĞER ELİNİZDE ERKEKELER HAKKINDA YAZINIZ VARSA YOLLAYIN PAYLAŞALIM VEYA GURUBUMUZDA TARTIŞMA PANOSUNDAN YENİ KONU AÇ DİYEREK BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ...

KARI & KOCA

Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanından geçerken koca, alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?'

Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım'

KELİMELER

Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime'

Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.'

Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'

YARADILIŞ

Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.'

Karısı yanıtladı: Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!'

KONUŞMAMA CEZASI

Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı.

Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller (İstisnalar Hariç) Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir kabataslak vardır.
İrfanCansiz
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
İrfanCansiz

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 933 Nerden : TrabZONguLdak

ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK ) Vide
MesajKonu: Geri: ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK )   ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK ) I_icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 10:55 pm

Kızlara ilk ve son kıyağım olsun Very Happy

ERKEKLERİN KAPAK OLDUĞU ANLAR ( ERKEKLER BOZULMAK YOK )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası