kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
|
Konu: zalim israili lutfen boykot edelim Salı Şub. 10, 2009 12:33 pm |
|
|
arkadaslar oncelikle bu konuma baslamadan size hititllerin yahudiler hakkindaki sozunu soylemek ve hatirlatmak isterim iste o soz: "ben hitler olarak yahudilerin hepsini olduruyorum ama gerimizde 2 avuc yahudi biraktikki onlarin nasil birileri oldugunu goresiniz ve bana hak vermeniz icin"
iste bu soz bize herseyi gosteriyor bu sozde ileri goruslulukde var.Bizim sicak havalarda severek ictigimiz coca-cola bilindigi gibi bir yahudinin markasidir ve bu cola diger cola turlerine gore cok rabet gormektedir.Bu coladan kazanilan karin buyuk bir cogu israile gitmektedir ve israil bu gelen kazancin bir bolumuyle kendi ihtiyaclarini karsilamakta geri kalanini ise teror orgutune yatirmaktadir.Bildiginiz gibi teror orgutu pkk suan ulkemizin ve dogu bolgemizin en onemli sorunlarindan birisi pkk'yi besleyen devletlerin basinda israil,amerika,rusya,ingiltereve yunanistan olmakta bunlar acikca bilinen devletlerdir belkide baska devletlerde vardir.yani o colayi icmek icin verdigimiz para yine bize cok feci sekilde donmektedir.yahudi mallari sadece bu colayla sinirli degil daha bir cok mal vardir benim burdaki amacim yahudi mallarini tanitmak ve elimizden geldigince turk mali kullanmak veya yahudi mali kullanmamak. iste en cok kullanilan yahudi mallari:
GIYIM;Tommy Hilfiger,adidas,nike,polo,Giorgio Armani,Timberland
GIDA:danone,maggi,nestle,Nesquik,jacobs,McDonald's,Burger King,Knorr,komili,becel,sirma,sana,falim sakiz
ICECEK:coca-cola,fanta,Schweppes,turkuaz su,Cappy Meyve Su
TEMIZLIK:can bebe,prima,orkid,signal,ipana,alo,ariel,omo,cif,rinso
KOZMETIK:L'Oréal,Giorgio Armani,elida,gilette
MEDYA:fox tv
TEKNOLOJI:intel.nokia
AKARYAKIT:bp,shell
DIGER:Carrefour.kodak
iste arkadaslar bunlar yahudi mallari arasinda en cok rabet goren en cok kullandigimiz urunlerdir biliyorum herkezde kesin sunlari soyluyordur bunlarida kullanmassak ne kullanicaz piyasayi yahudi mallari kaplamistir.Mesela bunlardan 3 tane alicagimiza 1 tane veya 2 tane alalim olmazmi bu urunleri kullanirken lutfen karsiliginda verdigimiz paranin nereye gitigini ve nereye gidicegini dusunelim.Verdigimiz paralar bize kursun olarak geri donuyor ve nice anakuzulari oluyor:daha yeni evlenmis,yeni bebegi olmus,arkasinda yetim birakmis,teskeresini almaya az zamani kalan bircok askerimiz teror kursununa sehit dusuyor.LUTFEN azcikda olsa duyarli OLALIM bunlari dusunelim
simdi bunuda herkez diyebilir biz bunlari yapsak bizim yapmamizdan ne olur israile ne zarari dokunur burdaki amacim sizlerin bilmesi ve gordugunuzde engellemeniz veya arkadaslarinizla konusurken gunluk muhabbetlerden birisi olmasi bile yeterli.
|
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Salı Şub. 10, 2009 2:03 pm |
|
|
ya cok dogru bunlar..ama bunun önüne gecmek imkansız...cunku hemen hemen her marka..yada her iyi marka onlara ait..insan neyı alıp neyı almıacagını sapıtır..elımızden geldıgınce bununla savasalım ama acı bı gercek var kı bunu herkes bızım kadar önemsemıor |
|
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Salı Şub. 10, 2009 2:40 pm |
|
|
sen kolayı ıcmeyı kessen savas bıter zaten askım sen kolatyı bı bırak önce |
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Salı Şub. 10, 2009 7:38 pm |
|
|
ay askımmm...taktın sende kolaya..ne kolayms be |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Cuma Şub. 13, 2009 7:20 pm |
|
|
tşkkrler kardelen paylaşım için |
|
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Ptsi Şub. 16, 2009 1:09 am |
|
|
önmnli deil ... takarım bana sözwerdiğin halde hala içiosun. bn takmıcamda babammı takcak |
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim Ptsi Şub. 16, 2009 11:44 am |
|
|
babam takmasın ama sende takma çünkü 1 haftadan beri içmiyorum bu yüzden ödül istiorum senden =) |
|