:) FORUM 67 (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 © Copyright by frm67® Tüm Haklar saklıdır.

AnasayfaanasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
MOKOKO Forum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:16 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:14 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:13 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:11 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 11:02 am
star
starSalı Şub. 09, 2010 10:58 am
star
starC.tesi Ekim 31, 2009 12:54 pm
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:57 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:56 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:53 am
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

zalim israili lutfen boykot edelim

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
.•°ღPrensesღ °•.
kardelen67

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 1314 Nerden : havai

zalim israili lutfen boykot edelim Vide
MesajKonu: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimeSalı Şub. 10, 2009 12:33 pm

zalim israili lutfen boykot edelim Boykot2rq6ux6

zalim israili lutfen boykot edelim Q2so9rz0

arkadaslar oncelikle bu konuma baslamadan size hititllerin yahudiler hakkindaki sozunu soylemek ve hatirlatmak isterim iste o soz:
"ben hitler olarak yahudilerin hepsini olduruyorum ama gerimizde 2 avuc yahudi biraktikki onlarin nasil birileri oldugunu goresiniz ve bana hak vermeniz icin"

iste bu soz bize herseyi gosteriyor bu sozde ileri goruslulukde var.Bizim sicak havalarda severek ictigimiz coca-cola bilindigi gibi bir yahudinin markasidir ve bu cola diger cola turlerine gore cok rabet gormektedir.Bu coladan kazanilan karin buyuk bir cogu israile gitmektedir ve israil bu gelen kazancin bir bolumuyle kendi ihtiyaclarini karsilamakta geri kalanini ise teror orgutune yatirmaktadir.Bildiginiz gibi teror orgutu pkk suan ulkemizin ve dogu bolgemizin en onemli sorunlarindan birisi pkk'yi besleyen devletlerin basinda israil,amerika,rusya,ingiltereve yunanistan olmakta bunlar acikca bilinen devletlerdir belkide baska devletlerde vardir.yani o colayi icmek icin verdigimiz para yine bize cok feci sekilde donmektedir.yahudi mallari sadece bu colayla sinirli degil daha bir cok mal vardir benim burdaki amacim yahudi mallarini tanitmak ve elimizden geldigince turk mali kullanmak veya yahudi mali kullanmamak.
iste en cok kullanilan yahudi mallari:

GIYIM;Tommy Hilfiger,adidas,nike,polo,Giorgio Armani,Timberland

GIDA:danone,maggi,nestle,Nesquik,jacobs,McDonald's,Burger King,Knorr,komili,becel,sirma,sana,falim sakiz

ICECEK:coca-cola,fanta,Schweppes,turkuaz su,Cappy Meyve Su

TEMIZLIK:can bebe,prima,orkid,signal,ipana,alo,ariel,omo,cif,rinso

KOZMETIK:L'Oréal,Giorgio Armani,elida,gilette

MEDYA:fox tv

TEKNOLOJI:intel.nokia

AKARYAKIT:bp,shell

DIGER:Carrefour.kodak

iste arkadaslar bunlar yahudi mallari arasinda en cok rabet goren en cok kullandigimiz urunlerdir biliyorum herkezde kesin sunlari soyluyordur bunlarida kullanmassak ne kullanicaz piyasayi yahudi mallari kaplamistir.Mesela bunlardan 3 tane alicagimiza 1 tane veya 2 tane alalim olmazmi bu urunleri kullanirken lutfen karsiliginda verdigimiz paranin nereye gitigini ve nereye gidicegini dusunelim.Verdigimiz paralar bize kursun olarak geri donuyor ve nice anakuzulari oluyor:daha yeni evlenmis,yeni bebegi olmus,arkasinda yetim birakmis,teskeresini almaya az zamani kalan bircok askerimiz teror kursununa sehit dusuyor.LUTFEN azcikda olsa duyarli OLALIM bunlari dusunelim

simdi bunuda herkez diyebilir biz bunlari yapsak bizim yapmamizdan ne olur israile ne zarari dokunur burdaki amacim sizlerin bilmesi ve gordugunuzde engellemeniz veya arkadaslarinizla konusurken gunluk muhabbetlerden birisi olmasi bile yeterli
.

zalim israili lutfen boykot edelim 3000000000125744ye9

zalim israili lutfen boykot edelim Boykot3ct7

zalim israili lutfen boykot edelim Boykot1bh3eh3

zalim israili lutfen boykot edelim 97560817dw7

zalim israili lutfen boykot edelim 14731jr0
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
.•°ღ Adminღ °•.
MadMAN™

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 5017 Nerden : Zonguldak/MERKEZ

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimeSalı Şub. 10, 2009 2:03 pm

ya cok dogru bunlar..ama bunun önüne gecmek imkansız...cunku hemen hemen her marka..yada her iyi marka onlara ait..insan neyı alıp neyı almıacagını sapıtır..elımızden geldıgınce bununla savasalım ama acı bı gercek var kı bunu herkes bızım kadar önemsemıor
https://frm67.yetkinforum.com
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
.•°ღPrensesღ °•.
kardelen67

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimeSalı Şub. 10, 2009 2:40 pm

sen kolayı ıcmeyı kessen savas bıter zaten askım Very Happy sen kolatyı bı bırak önce Very Happy
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
.•°ღ Adminღ °•.
MadMAN™

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimeSalı Şub. 10, 2009 7:38 pm

ay askımmm...taktın sende kolaya..ne kolayms be Very Happy
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
RuffRyders

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 03/12/08 Mesaj Sayısı : 3000 Nerden : ZONGULDaK/Merkez

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 7:20 pm

tşkkrler kardelen paylaşım için Neutral
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
.•°ღPrensesღ °•.
kardelen67

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 1:09 am

önmnli deil ...
takarım bana sözwerdiğin halde hala içiosun. bn takmıcamda babammı takcak Razz
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
.•°ღ Adminღ °•.
MadMAN™

MesajKonu: Geri: zalim israili lutfen boykot edelim   zalim israili lutfen boykot edelim I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 11:44 am

babam takmasın ama sende takma Smile
çünkü 1 haftadan beri içmiyorum bu yüzden ödül istiorum senden =)

zalim israili lutfen boykot edelim

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası