RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Bir Gün Daha Çarş. Şub. 18, 2009 1:05 pm |
|
|
Eğer o yoksa güneş doğmasın artık gelen onu getirmeyecekse bana hiç gelmesin! Ne fayda! Onun gözlerini göremeyeceksem eğer bir daha sesini duyamayacaksam ya da saatlerce onu izleyemeyeceksem uzaktan bir gün daha doğmasın artık karşısına geçip seni seviyorum diyemeyeceksem eğer son bir kez yağmur altında yürüyemeyeceksem onla sıcak ellerini bir kez daha hissedemeyeceksem eğer bir gün daha doğmasın artık sırtüstü yatıp onu bütün güzelliğiyle düşleyemeyeceksem eğer baktığım yıldızlarda onun ışıltısını bulamayacaksam rüyalarımda onu göremeyeceksem kadere boyun eğip susacaksam eğer bir gün daha doğmasın artık eğer onun olmadığını bile bile gözlerimi yumacak ve sabahları onsuzlukta uyanacaksam gözyaşları içinde onsuzluğu dindirmeye çalışıp her gözyaşımda daha da özleyeceksem onu bir gün daha doğmasın artık eğer onu aradığım sonsuzlukta elim boş kalacak her labirentten ayrı bir yorgunlukla kaybolarak çıkacaksam eğer sorular ve sorunlar arasında onu unutmaya başlayacaksam eğer bir gün daha doğmasın artık ve gün yavaş yavaş karanlığa büründüğünde sen de kaybolacaksan benim için de bu son gece olmasın artık sensiz bir gün yalancı bir gece.! |
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: Bir Gün Daha Çarş. Şub. 18, 2009 1:10 pm |
|
|
saol gülüm ya |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|