sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Temel ile Dursun Ptsi Ara. 01, 2008 9:29 pm |
|
|
1 Temel ile Dursun Amerika'nın Irak'a savaş açmasını hazmedemeyip Amerika'ya > > savaş açmaya karar vermişler. Ne yapıp edip Bush'un telefonuna ulaşmışlar. > Ve arayıp konuşmaya başlamışlar: > > - Sayın Bush siz Irak'a savaş açtinuz, biz de size açayruz! > > - Siz kimsiniz, hangi ülkesiniz? > > - Biz Rizeliyuz! > > - Peki asker sayınız kaçtır? > > - Ben ve arkadaşım Tursun, toplam içi! > > - Silah sayınız kaçtır? > > - Benim dededen kalma çakıralmaz, Tursun'unda bi tekkırma tüfek! > > - Buna karşılık bizim 20 bin askerımiz, 5 bin uçaksavarımız, 3 bin gemimiz > > var. > > - Ben sizi tekrar arayacağum! > > Amerikalılar aramışlar taramışlar sonunda Rize'yi bulmuşlar. Bakmışlar > > ufak > > bir yer, şok olmuşlar. Derken Temel tekrar aramış: > > - Sayın Bush biz size gene savaş açayruz! > > - Asker sayınız? > > - Ben,Tursun ve kahveden birkaç arkadaş toplam, 5 çişiyuz! > > - Peki silah sayınız? > > - Benim çakıralmaz, Tursunun tekkırma, kahvedeki arkadaşlardan birunun > > çakısı, bi de biçerdöver! > > - Buna karşılık bizim asker sayımız 50 bine ulaştı, 10 bin uçaksavarımız > > ve > > 7 bin gemimiz oldu. > > - Biz sizi tekrar arayacağuz... > > Bir müddet sonra Temel tekrar arar: > > - Biz savaştan vaz geçtuk! > > - Neden? > > - O kadar savaş esirunu barındıracak yerumuz yok!
|
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: Temel ile Dursun Ptsi Ara. 01, 2008 9:36 pm |
|
|
okan bu temelle dursun neden bu kadar mal lan |
|
selin
ღ°•.Yeni Üye.•°ღ