sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Güzel Bir Şiirr Ptsi Ara. 01, 2008 9:36 pm |
|
|
Sadece mesafeleden korkardım.şimdi çok daha uzak seyler var korktugum.benı en çok düşündüren oyun bozan kaderimin ne zaman duracagı birde senden korkuyorum hiç birsey yapmasanda benı üzecek olmandan,sadce sen oldugun ve yanımda olmadıgın için kalbımın kırılmasından çok korkuyorum. Yanımda olsan,tutuversen elımı sonsuzluga götürsen,hepbir olsak bır sen bır ben olsak ve baska hiç birsey olmazsa dünyada , kavuşsa birbirne gözlerımız tüm ayrılıklara inat Günes tutulması kadar güçlü olmalı göz bebeklerımız tutulması.. öyle bir gelmelısınkı bana birtek ben anlamalıyım geldigini,ürpermedi sehir sokaklar ürpermedi.hatta kaldırımlar ve elektırık direkleri,hayata dair ve hayattan öte olmalı adımların bana yaklasırken .ardında puslu gülüşler bırakıp gelmemelı yolların bana Yani saglam olmalı yuregın inanmalısın askımızın sonsuzluguna ellerimizin birlleştigi gün korktugum sey olmalı ölüm.bana tum sevgini getireceksen askla geleceksen gel kısacası elde düşme sevdalar degil benım istedıgım , YA YÜREGININ SAHİBİ OLMALIYIM YA HİÇBİRSEYİN..! SEVGİ DOLU YÜREKLERİN GURURU OLMAZMIS YÜREGIMDE SEVGİ BULDUGUMDA ANLADIM ÖLÜRCESİNE İSTEYEN BEKLEMEZ SADECE UMUT EDERMİŞ BİR GUN AFFEDİLMEYİ BENI AFFETMEYİ ÖLÜRCESİNE İSTEDİGİMDE ANLADIM SEVGİ EMEKMİŞ,EMEKSE VAZGEÇMEYECEK KADAR AMA, ÖZGÜR BIRAKACAK KADAR SEVMEKMİŞ BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM
|
|