MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: OKUL FIKRALARI Ptsi Ara. 01, 2008 9:45 pm |
|
|
Karne günüydü...Küçük çocuk okuldan döndü. Annesi; karnen nerede? diye sordu. Çocuk gülerek; arkadaşıma ödünç verdim,babasını korkutacak...
Bir gözlem: Üniversitenin ilk günü dekan bir sınıfa girdi ve Günaydın! dedi. Sınıf hep birden Günaydın, hocam! deyince, A! Siz birinci sınıfsınız, dedi. Sonra açıkladı: Bir hoca sınıfa girip Günaydın! dediğinde, hepsi, Günaydın, hocam! derse, birinci sınıftırlar; gazetelerini ortadan kaldırıp kitaplarını açarlarsa ikinci sınıftırlar; hocayı görmek için gazetelerinin yukarısından bakarlarsa üçüncü sınıftırlar; ayaklarını sıraya koyup gazetelerini okumaya devam ederlerse dördüncü sınıftırlar. Hoca içeri girip Günaydın! dediğinde, bunu not alıyorlarsa master öğrencisidirler.
Genç bir taşralı öğrenci İstanbul�a hukuk öğrenimi için gelmişti. Fakat büyük şehrin kızları aklını başından alınca, bu güzel kızlar üzerinde ihtisas yapmayı tercih etti. Öğretim yılının sonuna doğru babası oğlunu ziyarete geldi ve bu arada beraberce şehri dolaşmaya çıktılar. Bir aralık Beyazıtta dolaşırken geniş bir bahçeye girdiler. Karşılarındaki büyük binayı gösteren baba, oğluna sordu: -�Bu ne yavrum? Hastane mi?� -�Ben de bilmiyorum,� diye cevap veren delikanlı, o sırada yanlarından geçen bir gence dönüp sordu: -�Afedersiniz, bu ne binasıdır?� -�Bu mu, Hukuk Fakültesi...�
Öğretmen uzun uzun proteinler, karbonhidratlar, yağlı maddeler konusunda bilgiler verdi, insanların beslenmesi ile ilgili açıklamalar yaptı... Sonunda bir soru sordu. -�Siz bana, insan için en önemli olacak gıdalardan üçünü sayabilir misiniz.� Arkalarından bir öğrenci seslendi: -�Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği efendim.� |
|
sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Geri: OKUL FIKRALARI Ptsi Ara. 01, 2008 9:48 pm |
|
|
paypalşım için sağol kanka |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|