YemreS78
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Gidişinin fermanı Cuma Ara. 05, 2008 11:14 pm |
|
|
Takvim yapraklarının gösterdigi tarih degişmiş olsada,sen degişmeyenler adıyla sarıp sarmalanmışsın içimde... Bu girdap dolu oda,soguk duvarlar,sorgulamaya hazır sayfalar ve bıkkın kalemim... hepsi aynı. Senin gidişinin fermanına bu odada hüküm giydirmiştim.Farkındamıydın bilmem o acı gerçegin ama,sana çok yakışmıştı gitme hükmü... Beynindeki gidişi çizen düşüncelerle bütünleşmişti o ferman.Sen gitmeleri yasatdıgın için ruhunda, gitmeler sana hiçde yabancı gelmedi aslında!! garipsemeden,sorgulamadan verilen karara boyun egdin,gitmeye meyilliydin...tek kelimeye,bir damla yaşa,birde acı dolu son vedalaşmaya bakıyordu gözlerin.Ardından sürüklemedin de beni alıştırmıştın bu vedaya... Kendi ellerimle yazdım gidişini,yazmak bana aşinaydı gitmekse sana...gözlerinle ayrılıgın yolunu çizdin,ellerimle ayrılıgın hükmünü diktim,sende gidişi bir hamlede giydin!!hiç yabancı degildi aslında gidişin. Ben diktim sen giydin ve gittin...
Carpediem |
|
YemreS78
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Rumuzsa; Bir Garip Aşık Diyelim.... Cuma Ara. 05, 2008 11:15 pm |
|
|
Rumuzsa; Bir Garip Aşık Diyelim....
Nerdesin ?diye yalvarıyor gözlerim Ellerim buz kesti içimin atesi donduruyor bedenimi Üsüyorum sensizlik sis gibi cökünce zerrelerime Ayaklarım kosmak, bedenimde sarmak istiyor doyasıya Uyumak istiyorum gökyüzünün maviliklerinde Laciverti yorgan yaparak tenimize Denizide sersek altımıza, erciyesse okusa dualarını üzerimize Seher dogsa ilk ısıklarıyla aramızdan Saclarım parmaklarınla raks ederken Gün batımının kızılları kıskansa , Günes küsse seninle aramızda dogarken Yıldızlar sussa ay yüzünde parlarken Kırsak askın kadehiyle demler vursak viran sabahlara Bir tebessüm kaysa yanaklarıma dudaklarının kenarından Uzansak boylu boyunca Pespembe yanaklarla senli yarınlara Günahları dökülse sehrin üzerimize Kirlenmeden kalsak bad-ı sabalarda Gözlerime sıkıca yapısınca hayalin Gözbebeklerimle tutunsa sakaklarına Bir terasta güvercinin kanadında atsa yüregim Yada nazla sılanın topraklarında can bulsa siirlerim Bir demli çayında ben olsam İnce belli bardağı kavrar gibi kavrasan Şekerini seherle atıp beni yudumlasan Yine de veda edermisin sevdicegim....
Mektup degil istegim. Erciyesin duvagını beraber acmak Zirvesinde ilahi aşkı seyre dalmak Bu şehire beraber yalnızlık türküleri söylemek Geceyle seheri sabahın ellerine tutusturmak....
İşte günahta olsa budur senden dileğim........
Rumuzsa; Bir garip aşık diyelim....
duygusalca |
|