:) FORUM 67 (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 © Copyright by frm67® Tüm Haklar saklıdır.

AnasayfaanasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
MOKOKO Forum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:16 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:14 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:13 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:11 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 11:02 am
star
starSalı Şub. 09, 2010 10:58 am
star
starC.tesi Ekim 31, 2009 12:54 pm
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:57 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:56 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:53 am
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

Adamın Biri:D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
sweetgenc

Yaş : 34 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 684 Nerden : tımarhane

Adamın Biri:D Vide
MesajKonu: Adamın Biri:D   Adamın Biri:D I_icon_minitimeSalı Ara. 02, 2008 12:34 am

>Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya... Adam>> Arka tarafa biner...>> Şoför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin... Der...>> Yolcu - ben Azrail'im. canını almaya geldim der...>> şöför alaycı bir tavırla>> - sen mi Azrailsin der. yaw senin gibi Azrail olur mu hiç der...>> Yolcu sakin bir tavırla>> -sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der... Ve ekler yolcu>> - inanmadın bana öylemi der...>> Şoför - inanmadım tabii der...>> Yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der...>> Gerçekten de adamın dediği gibi şoför 200 metre ilerde bir yolcu daha>> Alır. ama yolcu ön tarafa oturur... Olaylar bundan sonra daha da>> Enteresanlaşır...>> Şoför yanındakine...>> - ee sen kimsin nereye gidersin der... Öndeki>> - ağabey ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım falanca>> Der...>> Şoför - yaw şu arkadaki adam bana Azrail'im diyor görüyon mu şu herifi>> Hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiyor zibidi der...>> Öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur...>> Öndeki - ağabey arkada kimse yok ki...>> Şoför hışımla arkaya bakar ve>> - kör müsün be adam arkada oturuyor ya der.>> Öndeki arkaya bir daha bakar ve>> - ağabey senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...>> Bu sefer arkadaki söze girer...>> - gördün mü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şoföre.>> Şoför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar.>> Arkadaki şoföre...>> - hadi der arabayı kenara çek 2 rekât namaz kıl canını alacam der.>> Şoför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner >arabadan.>> Sonra.>> Sonra ne olmuş biliyor musunuz?>> Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar.)) Smile)>>>>Ya dolandırıcılık falan ama bu yaratıcılığa hayran kalmamak mümkün değil
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
RuffRyders

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 03/12/08 Mesaj Sayısı : 3000 Nerden : ZONGULDaK/Merkez

Adamın Biri:D Vide
MesajKonu: Geri: Adamın Biri:D   Adamın Biri:D I_icon_minitimePerş. Ara. 25, 2008 10:24 am

Very Happy Very Happy Very Happy TŞKKRLER KOMİK Very Happy Very Happy

Adamın Biri:D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası