sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Adamın Biri:D Salı Ara. 02, 2008 12:34 am |
|
|
>Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya... Adam>> Arka tarafa biner...>> Şoför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin... Der...>> Yolcu - ben Azrail'im. canını almaya geldim der...>> şöför alaycı bir tavırla>> - sen mi Azrailsin der. yaw senin gibi Azrail olur mu hiç der...>> Yolcu sakin bir tavırla>> -sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der... Ve ekler yolcu>> - inanmadın bana öylemi der...>> Şoför - inanmadım tabii der...>> Yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der...>> Gerçekten de adamın dediği gibi şoför 200 metre ilerde bir yolcu daha>> Alır. ama yolcu ön tarafa oturur... Olaylar bundan sonra daha da>> Enteresanlaşır...>> Şoför yanındakine...>> - ee sen kimsin nereye gidersin der... Öndeki>> - ağabey ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım falanca>> Der...>> Şoför - yaw şu arkadaki adam bana Azrail'im diyor görüyon mu şu herifi>> Hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiyor zibidi der...>> Öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur...>> Öndeki - ağabey arkada kimse yok ki...>> Şoför hışımla arkaya bakar ve>> - kör müsün be adam arkada oturuyor ya der.>> Öndeki arkaya bir daha bakar ve>> - ağabey senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...>> Bu sefer arkadaki söze girer...>> - gördün mü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şoföre.>> Şoför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar.>> Arkadaki şoföre...>> - hadi der arabayı kenara çek 2 rekât namaz kıl canını alacam der.>> Şoför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner >arabadan.>> Sonra.>> Sonra ne olmuş biliyor musunuz?>> Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar.)) )>>>>Ya dolandırıcılık falan ama bu yaratıcılığa hayran kalmamak mümkün değil |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: Adamın Biri:D Perş. Ara. 25, 2008 10:24 am |
|
|
TŞKKRLER KOMİK |
|