:) FORUM 67 (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 © Copyright by frm67® Tüm Haklar saklıdır.

AnasayfaanasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
MOKOKO Forum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:16 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:14 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:13 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 1:11 pm
star
starSalı Şub. 09, 2010 11:02 am
star
starSalı Şub. 09, 2010 10:58 am
star
starC.tesi Ekim 31, 2009 12:54 pm
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:57 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:56 am
star
starPaz Ekim 18, 2009 11:53 am
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

Güzel bir ayrılık yazısı..)=

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
.•°ღ Adminღ °•.
MadMAN™

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 5017 Nerden : Zonguldak/MERKEZ

Güzel bir ayrılık yazısı..)= Vide
MesajKonu: Güzel bir ayrılık yazısı..)=   Güzel bir ayrılık yazısı..)= I_icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 5:21 pm

Önce gözlerin sonra sen çıktın kalbimden, Bir vicdan azabıdır başladı ölü yüreğimde, Hiçbir şey kalmadı, senden başka kalbimde, Hatıraların, gözlerin ve sözlerin... Şiirlerini getirdiler bana, Beni öldüren şiirlerini... "Vefasız" dediğini duydum, yıkıldım, Düşündüm seni gecelerce daima tek başıma, Şiirlerin öldürdü, hasretin yaktı yüreğimi, Kırıldım, üzüldüm, yıkıldım ve en sonunda ağladım... 3 kişi ağladık sana; ben, kalbim ve gözlerim... Sana yandım, seni sevdim, seni hatırladım heryerde... Belki birgün sesini duyarım umuduyla Telefon bekledim günlerce, Telefon gelmeyip sesine hasret kalınca Ağladım ağladım, Sana yaptıklarımı ancak o zaman anladım... Duydum ki kalbini vermemişsin kimseye, Olurda içinde görürler beni diye... Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye, Olurda içinde seni görürler diye... Gökyüzü yıldızlar ile doluydu, ben hep seni düşünürken, Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyorlar diye, Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın, Hep göz kırpardın uzaktan, sessizce, Bense hep seni bekledim kırık kalbim, yaşlı gözlerimle... Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum, Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde... Düşmüyor adın hiç dilimden, Öleceğim yarim bir gün ben, Senin sevginden, senin derdinden... Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Yemin ettim senin üstüne sevmeyim başkasını diye, Ve heryerde, her zaman tekrarlıyorum yeminimi... Senden ayrılınca kaldım çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz, Hep sensizdim zaten ama şimdiki kadar asla değil... Parçalanmış bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmiş, yıkık ve virane, Bir o kadarda vefasız... Önceleri üzüldüm, yıkıldım ama asla ağlamadım... Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm... Unuttum dedim, unutacağım dedim, Unutamıyorum dedim, UNUTMAM dedim... unutmadım sen unutsanda ben asla unutmadım...
https://frm67.yetkinforum.com
ugur67
ღ°•.Er.•°ღ
ღ°•.Er.•°ღ
ugur67

Yaş : 32 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 107 Nerden : EVDEN...

MesajKonu: Geri: Güzel bir ayrılık yazısı..)=   Güzel bir ayrılık yazısı..)= I_icon_minitimeÇarş. Ara. 03, 2008 1:25 pm

güzel yazı...abim die demiorum cok güzel şiirler yazar Smile
nanacsahin
ღ°•.Yeni Üye.•°ღ
ღ°•.Yeni Üye.•°ღ

MesajKonu: Geri: Güzel bir ayrılık yazısı..)=   Güzel bir ayrılık yazısı..)= I_icon_minitimeÇarş. Ara. 03, 2008 7:40 pm

kuzenn güsel ekleme yapmıssında ayrılık falan bunlar geçmiş olmalı
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
.•°ღ Adminღ °•.
MadMAN™

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 01/12/08 Mesaj Sayısı : 5017 Nerden : Zonguldak/MERKEZ

MesajKonu: Geri: Güzel bir ayrılık yazısı..)=   Güzel bir ayrılık yazısı..)= I_icon_minitimeÇarş. Ara. 03, 2008 7:43 pm

ayrılık gectı cok sükür..ama hala uzaklarda benım sevgılım Sad
https://frm67.yetkinforum.com

Güzel bir ayrılık yazısı..)=

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası