2010 © Copyright by frm67® Tüm Haklar saklıdır. |
MOKOKO Forum Son Konular
|
Konu |
Yazan |
GöndermeTarihi |
|
| Salı Şub. 09, 2010 1:16 pm
|
|
| Salı Şub. 09, 2010 1:14 pm
|
|
| Salı Şub. 09, 2010 1:13 pm
|
|
| Salı Şub. 09, 2010 1:11 pm
|
|
| Salı Şub. 09, 2010 11:02 am
|
|
| Salı Şub. 09, 2010 10:58 am
|
|
| C.tesi Ekim 31, 2009 12:54 pm
|
|
| Paz Ekim 18, 2009 11:57 am
|
|
| Paz Ekim 18, 2009 11:56 am
|
|
| Paz Ekim 18, 2009 11:53 am
|
|
|
Yazar |
Mesaj |
cazgir
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: sagopa abimizden Çarş. Ara. 17, 2008 1:07 pm |
|
|
KenDim İçiN Sago Aciyla YoĞrulur Kendİ YaĞinda Kavrulur MutluluĞum Yavrudur Paranoyak OlduĞum DoĞrudur Dİlİm DamaĞimi Kurutur ÇÖlde YaĞmur Kurudur. SessİzlİĞİm KonuŞur Ben DÜnyayla BoĞuŞur Herkes BİrgÜn SoĞuyacak Bu Fanİ Gİdİcİ Hayattan BÜtÜn Bedenler Elbet SoĞuyacaktir Elbet YavaŞtan. Kiyamet Toplantisinda Ölecek Haramİler TelaŞtan Ne Ev Ne Pul Ne Çul Ne Bİr Kul Gerİde Kalacak DÜnyadan Olmasi Gereken Şeylerİn Adini "İyİlİk Yapmak" KoymuŞlar. Baksana Dedelerİmİz Toprak Altinda DolmuŞlar Rapunzel'İn SaÇlarini YolmuŞlar Ya KomŞular YedİcÜcelerİn Prensesİ ÖlmÜŞ UÇurumdan Bİrbİr AtlamiŞlar. Porselen Bİr Tabuttayim SaĞima-soluma Çarparim Ben De RÜya Çok Sen De Tabİr Boldur Aslanim Sago Ayni Şarkiyi SÖyleyelİ "9" Sene OlmuŞ Vakİt Kendİnİ ÖldÜrÜrken Sevdİklerİm Yok OlmuŞ... HergÜn Bİr Adim Daha Fark Atmaktayim Bu DÜnyaya Uzaktan Tanidik Oluyorum YakinlaŞtiĞim Bu Yabanciya Eskİ Mumun Kokusu Kalir Fİtİlİ KÜser AydinliĞa Dİlsİzlerle Rap Yapan Bİr KÖr Sagopa Sayfalarda.
Nakarat:
Ben Bana Kendİm İÇİn Lazimim Hatiram Olsun Sana Şarkim Lapalapa Kar YaĞsin Manzaralarimi Beyazlara Boyayin Ben BugÜn Ölebİlİrİm Şuan Ölebİlİrİm Heran Ölebİlİrİm.
Agresİflİk Tİtretİrken Kalbİmİn Bam Telİnİ Yenİ Kalpler Kİlİtlenİr Ve Bende Anahtarlar Eksİk. Mİrasim Hakedene Kalsin Moda DeĞİl Bu Rap. HergÜn Yenİden DoĞduĞum İÇİn Kendİmİ Tekrar Etmem Zor. HergÜn ErİdİĞİm İÇİn Kendİmİ Buz KÜpÜ Yapmam Zor. Tedavİm İÇİn Yenİ Bİr İlaÇ Gereklİ Doktor. Olmak İÇİn TÜm SavaŞlari İhtİŞamli İmparator. Cenk Halİnde Akranlarim Şarkilar Bİrbİrİnİ Yİyor. Vardir TeklİĞe AliŞikliĞim Ve Tetİkle TaniŞikliĞim Kertenkele Mİsalİ Bİr ParÇami Yolda BirakmiŞliĞim. Vardir İÇmeden De Bİr KÖŞeye SizmiŞliĞim. En KÖtÜ Zamanlarimda ArkadaŞimdi YanlizliĞim. Vardir Ayaklarimi Kullanmayip Kollarimla KaÇmiŞliĞim İftİra İzdİhaminda Kendİmİ DÖrt Bİr Tarafa DaĞitmiŞliĞim Bİr Kenarda CÜretİm DİĞer Yanda AliŞmiŞliĞim Zerrelerİme İŞler ÜrperİŞ Ayazla Kapli KaranliĞim
KOleræ & SAgo Benimle kal! Hevesim kursağımda takılı kaldı gözlerim telaş timsali her ölenle ağladı pervasız tenin gözümü aldı komada martı lodos mağduru melteminde ayıldı ve yalnız uyandı. Suskunluğum minnetimdi yokluğun varlığı kanattı kendimi limana bağladım uçarı aklım halattı kenarların ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı
Burun buruna geldim seni bulmak için her belayla düşündüm 3 yıl arayla küs mü mecnun Leyla´ya? bacaklarımı sarkıttırım dalga çarpar ayağıma beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta
Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 senede uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır büyümek istemiyorum çünkü annem babam yaşlanır
Saçının beli kopmasın korkarım Allah muhafaza şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafıza ziyarette evliya dedim farketmelerini sağla buz gibi karaya vurmuşum bulmuş sahil muhafaza
Tanrım yıllar günaha soktu gel de içimi filtre et yılıkır bendim big tayfunda yağmuşurun işi çiselemek sineğin yalısı her papatya yüzünden çirkin çiçek çıkışmıyor param melek yürüyerek geliyorum sabret
[nakarat*2] Bak yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset bıktım Bu manotonluk maratonu onu tanı! İçinde düşünce koştur..
Sagopa Kajmer: Derin bir denizin dibine çökmüş bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalpve diğeri hükmeden. Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken. Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken Kıvranımışı seyreden melekler gibidir sükünet Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet Ve korku içime hücmerken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler cesede çevirir esaret Yardım et bir iğne vur! Ve sönsün acımın yangını Güneş su olsa yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını. Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı. Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır Bil de gerisi mühim değil sevgim sana özel ve saftır Bugüne dek işlediğim günaha İstırhamım tekbir aftır. Dökmek ister içini içim anlatmalı mı. Biçi Biçim?... Her neşe bir içim ve içlenişime direnişim. Ben yürüdükçe kalır izim bitmek bilmez pembe dizim. Yüzüm her resimde karanlık karamsar bir çizim
[nakarat*2] Bak yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset bıktım Bu manotonluk maratonu onu tanı! İçinde düşünce koştur.. |
|
|
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: sagopa abimizden Çarş. Ara. 17, 2008 1:08 pm |
|
|
saol kardesım |
|
|