sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Reha Muhtar Salı Ara. 02, 2008 1:55 am |
|
|
Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmiştir. Muhtar sorar: - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? - İnanç meselesi. İçinizde bunu hissetmeniz gerekir. - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi?
--------------------------------------------------------------------------------
Muhtar bazen anlamakta zorlanır: -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum?
--------------------------------------------------------------------------------
Dağcılar donmak üzereyken kurtarılmıştır ve Muhtar oldukça kısa ama bütün merak ettiklerimiz soruların cevabı niteğinde bir soru sorar: -Soğuk muydu?
İtalya muhabiri Muhtar'a bildiriyor: - İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Salvatore' diyorlar... - Yani O'na kurtarıcı diyorlar, öyle mi? - Evet. 'Salvatore' diyorlar... ..Ve Muhtar, her zaman anlama zorluğu çeken biz izleyicilere olayı açıklar: - Gördügünüz gibi sayın seyirciler... İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Matador' diyorlar...
Muhtar cenaze haberi verir: -Salı günü kılınacak cuma namazından sonra defnedilecek cenaze...
Adam karısını boğarak öldürmüştür. Muhtar'ın ilk sözü: - Efenim başınız sağolsun...
Alparslan Türkeş'in cenaze töreni. Muhtar anlatır: - Cenaze töreninde sayıları onbinin üzerinde yedibin güvenlik görevlisi vardı...
Kadın bıçaklanmıştır. Muhtar canlı yayında gerçeklerin peşindedir: -Sizi öldürebildi mi efenim?
Mahkumlar tünel kazarak kaçar.. Muhtar sorar : - Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar?
Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır... - Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır.
Harika Avci kürtaj yaptırmıştır. - Peki, bebek şimdi nerede?
Reha Muhtar, canlı yayında Hamdi Bey'le konuşuyor. - Sayın Hamdi Bey iyi aksamlar efendim. Sizin adınız Hamdi midir, efendim? - Evet Hamdi, Reha Bey.. - Hamdi diyorsun. - Hamdi diyorum çünkü nüfus kağıdımda öyle yazıyor. - Ben nüfus kağıdınızı sormuyorum efendim. Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? - Hamdi. - Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz. Peki sahte olan isminiz hangisi? - Benim sahte olan bir ismim yok! - Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz. Demek ki bir de sahte isminiz var. Size Yeşil diyorlar efendim. Siz Yeşil misiniz? - Hayır Yeşil değilim. - Öyleyse size niye Yeşil diyorlar? - Bana Yeşil demiyorlar. Hamdi diyorlar. - Yani inkar ediyorsunuz. Sükut ikrardan gelir Hamdi. - Ben sükut etmiyorum, konuşuyorum ve Yeşil değilim diyorum. - Yeşil değilim dediniz ama mosmor oldunuz. Bakıyorum şimdi de kızarıyorsun. Niye sarardın Hamdi? - Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf görünüyorsunuz? - Galiba delirdim. Bana bir doktor lütfen! - Geçmiş olsun, Hamdi Bey. Size acil şifalar diliyorum.
|
|
kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
|
Konu: Geri: Reha Muhtar Salı Ara. 02, 2008 1:56 am |
|
|
neyse ben kacdım hade iyi geceler bb |
|
sweetgenc
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ