cazgir
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: AH BU TÜRKLER Perş. Ara. 18, 2008 8:54 am |
|
|
DAVETİYE YAZILARI Düğün için...
"Bekarlık limanından saadetler diyarına mutluluk adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz" "Beraberliklerini sürekli kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa taşımak için mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar"
"Hayat serüvenimizin en önemli dönemecinde değerli dostlarla birlikte olmak bizleri mutlu edecektir"
"Gözlerimizin bebeği yavrularımızın en önemli günleri olan evliliklerinin ilan edileceği bu güzel toplantıda siz kıymetli dostları aramızda görmekten mutluluk duyacağız"
"Özlemini çektiğimiz hayatın altın yıllarına koşarken sizlerin altın kalplerinizden doğan teveccühleriniz düğünümüze mana katacaktır"
"Bu gece hayatımızın en nadide mutluluk tablosunu çizerken, sizlerin de o tabloda derin yeriniz var. Düğünümüze bekleriz"
"Çiçekler kadar güzel ve bahar gibi hoş aile yuvasına ilk adımımızı atacağımız bu günde düğünümüzü şereflendirmenizi bekleriz"
Sünnet için;
"Erkekliğe adım atacağı bu mutlu günde siz değerli dostlarımızı aramızda görmek bizleri mutlu edecektir"
"Oğlumuz Emre diyor ki, sünnet oluyorum maşAllah, büyük adam olacağım inşAllah" |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: AH BU TÜRKLER Perş. Ara. 25, 2008 11:45 am |
|
|
tşkkrler |
|
cazgir
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Geri: AH BU TÜRKLER Perş. Ara. 25, 2008 12:29 pm |
|
|
ne demk kanka da istersen koyarz |
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|
Konu: Geri: AH BU TÜRKLER Paz Ocak 11, 2009 12:36 pm |
|
|
gzlmıs..ama bunlarda bı garıplık yok kı..yada varda ben mı göremedım |
|
cazgir
ღ°•.Zirvedeki Mod.•°ღ
|
Konu: Geri: AH BU TÜRKLER Çarş. Mart 11, 2009 12:38 pm |
|
|
"Bekarlık limanından saadetler diyarına mutluluk adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz" caner sen da önce bole davetiye gordunmu ha görmüşsende bişey diemem yunus begenmiş |
|