kardelen67
.•°ღPrensesღ °•.
|
Konu: grup tokat-çareler çaresiz Ptsi Ocak 05, 2009 1:42 pm |
|
|
yakaladım hayatın yakasından yinede vermedi seni bana çok uğraştım yorulmadan tesir etmedi kanayan yaralar oyuncak ettin aşkın hayin tüfek kalbim bu konuya sensizken ufak tefek sıkıntılara çağre yok ayrılıklara çağre yok
sıkıntılara çağre yok ayrılıklara çağre yok
çağreler çağresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğumda varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor çağreler çağresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğumda varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor
yakaladım hayatın yakasından yinede vermedi seni bana çok uğraştım yorulmadan tesir etmedi kanayan yaralar oyuncak etti aşkın hayin tüfek kalbim bu konuya sensizken ufak tefek sıkıntılara çağre yok ayrılıklara çağre yok
çağreler çağresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğumda varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor çağreler çağresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğumda varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor
sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah baktım sensizlik vardı yanımda geceleri yıldızlara anlattığımız sonsuz sevdamız yalnızdı, sensizdi, çağresizdi geceler yalnızlığıma güldü şarkılar sevdamıza ağladı kalbime açtığın derin yaralar var ya hala sensiz yalnız ve çağresiz hemen aldım avuçlarıma koyacak bir yer bulamadım avuçlarımda sevgi sen sen çağresizliği bilir misin? bildiğinden daha çağresizim çağresizim çağreler çağresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğumda varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor |
|
RuffRyders
ღ°•.V.İ.P Otel.•°ღ
|
Konu: Geri: grup tokat-çareler çaresiz Salı Ocak 06, 2009 8:28 pm |
|
|
saol emeğine sağlık |
|
MadMAN™
.•°ღ Adminღ °•.
|